Lördag


Håret är lockat och badkläderna ligger i väskan. I eftermiddag åker vi till Piteå med jobbet och tanken är att ha det hur bra som helst. Middag, Le Rouge, bad och hotellfrukost. Känns bra.




Fredag


Fick tillbaka mitt skattebesked idag och blev lite bitter när jag insåg att jag bara skulle få tillbaka 2000 kr. Ännu mer besviken blev jag däremot när jag tittade lite närmare och såg att jag skulle betala tillbaka 2000 kr. Nej usch och fy vilket muppigt besked.




Torsdag


Var rädd att jag tagit mig vatten över huvudet när jag antog mig jobbet att färga Emmas hår. Om det resultatet blev bättre än förväntat så gick middagen inte alls som tänkt. Glömde köpa två viktiga ingredienser så det blev Lax. Paj. Ingen dill, och ingen lök.

Så kan det gå. Huvudsaken var att Emma var nöjd med håret och att hon trots avsaknad av dillen ändå tyckte att pajen var god.

 


Inget mer rött kött


Första dagen på nya livet. Hej grönsaker. 




Måndag


Dagens high: Tårtan som Emma bjöd på. 2 % mandelflarn, 98 % smörkräm. Den var god, i små mängder.

Dagens low: Matberedaren som visade sig vara trasig när 15 kg grönsaker inhandlats till en veckosallad. Suck.




Söndag


Söndagen började med en promenad med Hanna som avlöstes av en parkbänk i solen och som senare avslutades på Kitchen. Nyttigt. 


Kakorna i förra inlägget var inga nougatkakor utan vanliga snickerskakor. Receptet hittade jag här som för i övrigt är en riktigt trevlig bakblogg.




Torsdag


Fick bjuda arbetslaget på fika för att rymma nykomlingarna i frysen.




Onsdag


Bara fyra lax Kakan.





Måndag


Sista lediga dagen för den här gången. Skippade tvätten och gick ner på stan för ett skrovmål till lunch innan träningen. Behöver jag säga hur lätt jag kände mig på löpbandet senare? Tänkte väl det.


 

Döds. Slut.


Söndag


5 timmars städning följt av två timmars matlagning. Härligt med söndagar. Nu ska jag snart inta dagens första måltid och invänta Big Brother.

Trevlig kväll.




Lördag


Det är lätt att röra till det när schemaperioderna avlöser varandra. Hips vips så hade jag fyra dagars ledighet framför mig vilket i vanliga fall brukar kräva 6 veckors pysslande och planering. Tog genast på mig lördagspasset och ledighetsångesten behövde inte ens göra sig påmind.




Tisdag


Top Model, Lyckan i LA och Big Brother kanske inte ger mig några iq-poäng ikväll. Jag skyller på att jag genom dessa innehållsslösa program försöka tvätta bort min tönt-stämpel som jag fick av gårdagens dubbelavsnitt av Slottsliv som för i övrigt besparade mig 50 poäng histora. Tackarrr.

Jag tycker egentligen inte om Big Brother. Alls.






Måndag


Började dagen med att gå på stan utan att köpa n å g o n t i n g. Bra. Mötte upp Hällgren för en fika på CK, for hem, bytte kläder och gick ner på stan igen för ett kvällsfika på Waynes med tjejerna.





Fina. Fina. Vänner.


Matilda bjöd på en riktig kanonmiddag igår. Lite dessert och popcorn på det innan vi entrade Allstars. Bra kväll förutom att rädslan för morgondagens tillstånd oftast tycks ha en så pass hämmande effekt att man nästan alltid är för nykter för att tycka utgången gör rätt för sig. Att lämna det supermysiga och trevliga sällskapet som man faktsiskt ville träffa för att mötas av köer, fulla människor och utspilld öl måste ha något så lockande att man går med på att utsätta sig för det varje gång. 

Intressant.





Lördag


Dubbelbokar lördagen med både mello-kväll och middag av misstag och tvingas avboka. Gör sig klar för middag och blir påmind om att det är helt fel lördag. Kryper till korset och ber om att få komma tillbaka till de andra. Tur dom är förstående.

Skaffa lite koll Sofie.







Torsdag


Hade tänkt hinna med allt som inte görs när man faktiskt jobbar den här helt lediga torsdagen. Börjar med att glömma boka tvättid och sover sedan bort tre timmar mitt på dagen. Är tröttare är någonsin men i alla fall duschad och påklädd.



 

Lördag


Nyss hemkommen från en 30-års fest i Svarttjärn som varit helt fantastiskt trevlig.


Dagens i-lands


Att orka vara vaken till klockan tio en fredag för att se Big Brother.


Torsdag


En middag på O'learys och sen fortsatt efterrätt hos S och N gjorde torsdagen. En släng förkylning, inget internet och endast en ledig dag på denna vecka gjorde dock inte det.


RSS 2.0