Position fosterställning





Everybody is talking at me and I don't hear a word they're saying






Seabottom


Spenderade eftermiddagen och kvällen i Sjöbotten med fina vänner. Det bjöds på god mat, pyssel och lite catching up. Me like. För att citera Sandra: "Vi kan ju äta lite fakking rester" och helt plötsligt var ett helt julbord uppdukat. Man bah -Slö tjej liksom!




Julen 2010 Del 4


Jag säger bara en sak. Singeldöden.



Bah hej nu går jag och lägger mig också. Eh med mig själv... mm mys,  not.

Hahaha, jag är trött. Men ganska kul är det faktiskt.



Julen 2010 Del 3



Efter 3 dagar av isolering, glesbygdsskvaller och allmän understimulans gör sig lappsjukan påmind. Mina Sthlms-cravings har aldrig varit så påtagliga.

En sak är då säker. Jag verkar ha varit väldigt snäll i år..




Julen 2010 Del 2


Köttbulletillagning står på menyn. Två gröna står i köket som frågetecken när mamsen är och jobbar. Pappa håller i teskedsmåttet och säger -Visst gere ett kråddmått?

Det här kan man ju tro ska gå åt skogen. Men med facit i handen kan jag säga att vi nog gjort världens godaste. Ever!




Julen 2010


Lerduveskyttet blev inställt pga förfrysningsrisken hos deltagarna. Inte ens hundarna ville vara ute idag.



Det här rimmet har jag skrivit på min julklapp

"Med detta vi ikväll kommer skratta,
när du och alla andra ritar som en kratta.
Låt oss nu få titta,
vem med mest Picasso-skills besitta."

Jag borde börja rimma på heltid... not


Kom igen



Jag är nyvaken, oäten och opåklädd. Paketet är oinslaget och jag är oförmögen att vakna till. Shape up...

Kommer i skrivande stund på att Petras paket som jag är ansvarig för är onerpackat. Gör jag inte det direkt blir det kvar hemma.

Vad har hänt med mitt liv?! Eller är det precis som vanligt? Kan det vara så att det bara är jag som blivit mer medveten om min obotliga förmåga att planera och att hela tiden glömma fundamentala saker som får förödande konsekvenser? 

Suck, nu är jag sen också...




New York 2011 - It's a date


Halv åtta hos mig utspelades hos Isabell i Ostvik. Prestationsångesten blev total när menyn var så där tipp topp som den bara blir nån gång ibland. Jag säger som Maya. Bara hem och börja prova ut lite menyer...

New York är också planerat. Det blir SoHo, Centralpark, Brooklyn and whatever we can get. Lägger undan resepengarna redan nu!

Glömde kameran ikväll. Boooo.


Aj som f..


Jobbet bestämde sig för att vara hyfsat kulturella i år och skippade julbordet för en teater. Jag med min kassa planeringsförmåga väntade in i det sista med att göra mig klar. Jag kan så här i efterhand starkt rekommendera att inte locka håret under sådan stress. Hade jag inte haft världens bästa covermix hade jag fått gå till jobbet med en ful röd fläck på halsen likt en tonårings sugmärke. Thank you makeupstore..




Ser ni märket? (men på halsen!!)



Den där träningen


Ibland hatar jag den så sjukt mycket.

Bara för att ge ett exempel så var jag tvungen att ta två storlekar större på mina stödstrumpor som vi får genom jobbet för att mina vader ökat drastiskt i omfång sedan september. Det här känns inte riktigt roligt.




Mina två mumsbitar










Pat it and prick it and mark it with B


Vi dödade pepparkakshuset ikväll.



Ni kan ju tänka er hur det såg ut när jag och Alec gick hela vägen till Petra med ett pepparkakshus i en flyttlåda...


Jag vill bara sova






Emmas glöggmys var underbart. Stapplade in genom dörren halv 4 igår natt, tankad med vin och Emmas hemmagjorda (sprit)glögg. Kvällen spenderades i dubbelvikt skrattläge. Jag gillare.




Bake me a cake as fast as you can


Det tog endast fem timmar..




Regel nummer 1


Om ni går med i en stegtävling där prestigen att vinna är allt. Glöm då för f-n inte stegräknaren hemma... åh så störande.





Pattycake pattycake


En kvällsträning förvandlades helt plötsligt till ett soffhäng med Emma. Stegräknaren visade inte riktigt det förväntade resultatet men vem missar en myskväll med en sån goding..?




Äppelpaj börjar bli en klassiker


Glöggkväll med arbetslaget


Att försova sig en dag som denna är inget jag rekommenderar. Efter mycket stress och en aning förtvivlan så stod maten på bordet vid utsatt tid, skinkan var griljerad, och julklappen inslagen. Pust!




Insåg några minuter innan jag skulle åka på dansen igår att jag nog slarvat bort mina dansskor.. För att beskriva min sinnesstämning just då så hade jag vid tillfället kunnat öppnat fönstret och hoppat ut. Usch.


En fika senare


Kan man fika sig till döds? Om det går är jag nog på god väg just nu. Fikadöden liksom. På ett halvtomt Waynes planerade vi kommande tillställningar. Det är mycket nu. Jag tror jag måste trappa upp träningen lite..




Bananas are for monkeys


Att äta en banan till middag och sen fara och träna var inte så lyckat. Jag knäckte varken på löpbandet eller någon annanstans överhuvudtaget.

Hur som helst. Dagens steg 18131. Boyaah!



Till något helt annat. Alltså sommaren 2010. Ta mig tillbaka. 


RSS 2.0