Bara lite full



När man umgås på Lindgatan vet man att vinet och spriten kommer att flöda, trettonhundra kramar kommer att utdelas och maten kommer smaka helt underbart. Att det dessutom sker mellan världens bästa arbetskamrater gör det inte sämre. Jag gillare.






Eeehh...








Magaluf


Vi gick. Det var kallt.






Friluftsliv


Sommaren ska gå i friluftslivets tecken. Mjukstartade igår med en grillning på Vitberget. Mycket mysigt. Så nästa steg är för alla att skriva en friluftslista inför sommaren med aktiviteter vi ska genomföra. Maya tycker vi ska åka till en öde sjö, jag tror inte det spelar så stor roll vad vi gör där. Nu måste vi bara hitta en..






N A G G Y R B


Har kommit på att det enda negativa med den där bryggan är att den luras. Man tror att det ska vara så jäkla varmt men efter ett tag så fryser man halvt ihjäl.. Tre timmar och vi var som två frusna fiskpinnar.





Hemma


Lite sol, fotboll, grill och poker blev en bra påsklovsmix. Mitt lov började igår och slutade idag. Det kunde ha fått vara lite längre med tanke på hur vädret verkar bli. Men, men, välkommen till vuxenlivet liksom.






Vem sa att det var påsklov?!


Gick upp 8.00 på min lediga dag för att träna med Anna. Vi körde ett Core-pass och sen avslutade vi med tricepsövningar. Jag har kommit på att jag inte äger några triceps överhuvudtaget. Rätt jobbigt faktiskt.




Hann även med att bli spöad i Yatzy efter middagen men jag höll mig lugn. Det är ju trots allt bara ett tärningsjävlaspeljävel och det kan ju vem som helst förlora i, eller hur?



 


Det ryktas fint väder

 
och jag är ledig två dagar i rad. Hur härligt är inte det?!

Fick ett samtal från två muppar som satt på Arlanda igår. Påsken blir KING! Jajajajaja!



Bryggan <3


"Det är kul att du matchar betong"









Narcoleptic, me?


Bakispizza igår trots att det inte var någon som faktiskt var bakis. Dagen innehöll även 2 powernaps på totalt 4 timmar.. big fail. Somnade så klart vanlig tid senare på kvällen också. Jag vill tro att jag är precis som alla andra..  

Sa jag att Emma tog extra sås...?







Söndag


Tvingade mig upp igår för att ta en sväng runt broarna för att betala mina synder kvällen innan. Mötte sedan upp tjejerna på stan för lite fika, te för min del (die) och sen blev det sol och skvallertidningar på bryggan. Vilken dag!





Nothing is for free


Jag och P3 såg film ikväll. En riktigt hjärtskärande en. Det obligatoriska till filmen var så klart godiset, MEN som krav för att vi skulle äta det var en morgonpromenad imorgon på minst en timme. Kändes okej då, frågan är hur det känns imorgon :S




Jo tack, annars då?


Såg hockey hos Elin ikväll. Sötpajen flyttar till Sundsvall för ett litet tag och det tycker vi andra är mycket tråkigt. Det ger oss i alla fall en bra anledning att få lämna den här staden en stund..

Matilda hade tagit hem glasögon för provning. Vi hjälpte till..







D e t ä r v å r







Gillar att min toa tittar fram så där fint där bak.. Hur som helst, solen ger en sjukt mycket mersmak av livet, You can't stop me nu kör vi. Sommaren 2011 är den!  


På tiden


Hängde hos Emma en stund idag (förvirrande med alla Emmor men det var klipp-Emma) och färgade ögonbrynen. Sjukt nöjd som vanligt, hon är duktig hon. Kikade även lite på håret som ska in i maj. Längtar.

Före



Under



Efteeeeeer



Haha glömde ta sista bilden, vi hade fullt upp med att kolla på alternativa färger. Dags att skippa det blonda kanske?




Sjukt jäkla träningssugen


Varför är man inte alltid det och varför kommer jag på det 1 timme innan gymmet stänger.. typiskt. Jag borde verkligen lägga in ett extrapass i veckan när jag fikat med Sandra igår, Stenis idag och förhoppningvis Hanna imorgon. Måste säga hejdå till fikat snart och hej till new life.. än en gång, surt.






Hur gick det idag då?


Inte piggast i världen kanske men vad gör det när man haft en riktigt bra kväll. Har fått se Elins sjukt fina lägenhet, varit en sväng på Allstars, ätit på Frasses för första gången på flera år och fått min telefon räddad av Erik. T h a n k y o u !




=
BAKIS


Lördag


Vi kör en vinkväll igen. Emma på jobbet sa att hon var orolig för min spritkunsumtion. Det hon inte vet är att det inte krävs mer än 2 glas svagvin för att göra mig klar för hemgång. Livet är bra orättvist ibland.







Vin hos Elin


Hade en typsik tjejkväll hos Elin igår med en massa mat, vin och prat. Nästan hela styrkan kastade in handduken och gick hem innan utgången vilket känns hur bra som helst idag när jag sitter och taggar till för en löptur med Alec på gymmet. Hurtigt va?!

Det stora misslyckandet för kvällen var ändå när vi köpte 1,6 kg lösviktisgodis och bara åt upp 1/4 av det.. very bad. 




Petra bjöd på lite dans!


RSS 2.0