Onsdag


Fick en present av finaste arbetskollegan igår. Har letat överallt efter ett par raka snapsglas för att kunna göra desserter i men inte hittat dem någonstans. Tur man har bästa arbetslaget.




Måndag


En sväng till Umeå med middagsmys, bra shopping, klassfest och väldens längsta hemresa var ungefär beskrivningen av helgen. Inte att förglömma den otroligt outhärliga huvudvärken som kom på lördagskvällen. Helt sjukligt opassande en kväll som bara återkommer var 10:e år.

Lånade en bild från Sandra:



Världens minsta tydligen.


Den riktiga torsdag


Hemmagjorda semlor, femton kilo tvätt och BB.




Torsdag


Är grymt peppad på helgen som ska spenderas i Umeå med bästa tjejerna. Trots att halva besättningen på jobbet ligger i sjukdom så verkar jag klara mig från helgjobb så just nu går allt enligt planerna. Det beställda halsbandet hann också leveraras i tid så nu är jag så redo som jag kan bli.

Pepp tjejer! och Ola, vad du nu ska göra i helgen. Cykla kanske?






Lycka


Är när man tappar ner sin sista lins i handfatet så att den slukas med det rinnande vattnet och då hittar den fastkilad under proppen.


Nu gör jag det igen


Jag har så så klart hållit mitt löfte och gjort slut på bullarna jag bakade sist. Nu väntar jag bara på att några tjejer ska tåga in så ska vi ha det lite koselig.




Söndag


Lördagens middag bestod av cheesehamburgare med cheesehamburgare. Inte mitt påhitt. Nu blir det middag och bio med några nya.

Tack och hej.


Lördag


Bryggargatan var riktigt bra. Köttet var toppen, lokalen mysig och känslan var lite så där som den ska vara på ett sådant ställe. Mer av det tack.
 





Schhhh!


Någon är på väg hit och tror att det blir hemmamiddag ikväll.. hihi jag är så bra på att luras.






Dagens händelse


Jag klämde mig i en rullator. Ja, det är sant. Man kan göra det.




 

Onsdagsdate


Träffade Stenis på Waynes efter jobbet och diskuterade livet över en sjukt kladdig kladdkaka. Frös halvt ihjäl på vägen hem och tänker nu avnjuta PH nerbäddad i sängen. Trevlig kväll på er.







Wtf!?





Skojar bara, jag har fått en riktigt fin uppvaktning av herrn som jobbat hela dagen och kvällen. Bara jag som är realistisk och rättar till kortet så det blir lite mer verklighetstroget. Thanks <3


Jag har en massa hår här


Har du tid för mig Emma?





I´m just saying..





Så här dagen efter


Sammanfattning:

Gårdagen: För mycket vin på för kort tid och en alldeles för stor shot.

Dagen: Huvudet i toalettstolen, ett halvt glas vatten och två vindruvor. 


Ja men trevlig kväll till er alla.



 

Inte läge att urarta


God kväll. Jag tänkte bara säga att jag har världens finaste vänner. På riktigt.




Typiskt


Går på ica efter jobbet. Handlar en god ost tills pastan. Går hem. Lagar maten och upptäcker när nästan hela pastan är uppäten att osten ligger kvar i kylen. Så var det med det.




Note to self


Att trycka skumtomtar i direkt anslutning till löpningen på gymmet är inget vinnande koncept.


Bekännelser


Jag, Sofie, lovar att det här är det sista jag bakar innan det som redan finns är slut. Jag skall inte längre hitta på någon ursäkt som rättfärdigar detta beteende. Mina kollegors, vänners och andra närståendes hälsa skall alltid sättas först. Det var allt.




Måndag


Gjorde en efterrätt till söndagsmiddagen på fransk maräng. Betyget på efterrättsskalan landar på 4.9 av 5 toast. Maräng är bra.

Annars då? 4 avsnitt PH, några timmars jobb för en sjuk kollega och bullbak fyller denna annars så händelselösa dag.






Söndag


Efter gårdagens melodifestivalenkväll var vi alla så slitna (?) att vi på dagens Waynesdate satt med varsin QX-tidning och en kopp te och läste tyst med några små kommentarer där emellan. Mer behövdes inte.





En fredag med jobbet


Brukar vanligtvis alltid spara mig och gå all in på efterrätten men ikväll gick jag all in på allt. Tur man tog dom höga jeansen.. Not.


En helt vanlig dag på gymmet






Går dit. Cyklar 5 mil. Går hem. 


 

Sofie mitt i baket


Har precis bränt mig på varm toscasmet. Otroligt mycket aj. Men en lovad uppdatering är en lovad uppdatering.

Vad händer? I n t e m y c k e t kan jag tala om för er. Jag vaknar, går till jobbet, ser PH, sover. Vaknar, går till... ja ni ser. Förutom det så kan jag även tala om att trots min ringa ålder så sysselsätter jag mig mest annars med bakning och sällskapsspel.




RSS 2.0