Men åhh


Jag har inga rena kläder inför helgen, jag har inte köpt några förköpta biljetter och jag är inte alls ledig på torsdag som jag trodde. Hej planering.

Tur AK är en tacksam gäst som inte förväntar sig allt för mycket av Sofies Hostel.


 

Bilden är tagen från festivalen 2010. I år har jog lovat Alec att vi bara ska köra lilla all in men jag tänker att jag i alla fall kan sträcka mig till att hitta hem själv den här gången. Ja så får det bli.


En fjärdedel till 100 som Malin sa


Blev överraskad med lite blommor tidigt på morgonkvisten (jamen, klockan var 10 och jag låg och sov), att dom dessutom var handplockade gör det hela så mycket finare. Pluspoäng på det.

Bästa mamma och pappa kom och hälsade på. Tårta och lite shopping, ja tack. 

 






Midsommar


Inte en enda bild och jag kan inte ens skylla på att jag var för full. Kvällen till ära var jag fruktansvärt nykter och körde tillbaka in till stan kl 3 på natten. Dåligt. 

Jag måste ändå säga att kvällen var riktigt bra trots den avsaknade alkoholhalten som annars brukar göra liv i luckan på de flesta. Eller det gjorde den på alla utom mig då, men jag hade det alldeles underbart ändå.





För att kunna svälja måste du tugga





S P A


Kom precis hem från en SPA-kväll på Fältjägarvägen som inte innehöll något spa överhuvudtaget. Grymt. Laddar om inför sista arbetspasset imorgon innan en TRE dagars ledighet som även innehåller en födelsedag. Kan bli bra.





Jag hade ingen bild från kvällen men jag tänkte bara visa Elin att hon måste sluta med detta uppförande som förekommer på allt för många bilder i min telefon.



 


If you break one, it's over


Det är kanske inte helt fel att fylla tjugo*host* ändå, men bara för det här då..




Det verkar som bloggen tagit semester


Jag varken bloggar eller tar några bilder på det jag gör. Shape up. Det mest dramatiska som hänt sen sist var att jag i lördags tappade bort (ja hur då?) mina linser. Fick gå halvblind till jobbet på söndagen och blev sedan räddad av några änglar på Synoptik idag.. Sjukt dramatisk vardag jag lever i liksom (not).

6 veckor kvar till semester och 1 vecka kvar tills jag blir alldeles för gammal. Annars då?



Nej, inte nu







Jag klagar inte


Imorgon tar vi Falkan..




Så här dagen efter


Fick som sagt ett spontanbesök från Umeå igår som var hur bra som helst. Efter balkongmiddagen delade vi en chockladkaka och lekte psykologer för att sedan kasta oss in i duschen och besöka Norrbölegatan för lite festligheter. Utgången var given och efterfesten likaså.


 



Hej nykter.


Playing with fire


Jag har besök och vi har just lekt Italien på balkongen. Som den Umebo AK är sköljde hon givetvis grönsakerna i parastitvattnet. The bet is on, vem skiter först?







Sådär ja


Att vara ledig betyder inte att man har tid över. Har hunnit med ett parkhäng, te-bjudning, fika hos Stenis och middag med apoteket. Ooootroligt bra som min chef skulle sagt.






Ledig Dag 3


Hängde på det nya stället igår kväll och fortsatte sedan hemma hos mig. "Emma was here"-listan blev något längre och vi något mättare av allt grönsaksgodis hon hade med sig. Bra kväll.

Nu tror jag jag ska baka en kaka, workmates behöver det.







 

Ledig Dag 2


Nej här händer det inte mycket. Städar och lagar matlådor, bra men inte alls roligt. Återkommer senare.





 

RSS 2.0