Ledig Dag 1


Gick till jobbet kl 9 i morse och fastnade i det administrativa, lunchade sedan två gånger och hipsvips var klockan redan halv 3. Hyfsad ledig dag ändå. Fikade senare med två söta där jag både fick agera blodsockermätare och sedan prova mitt eget. Vilket moment. 





P a n i k


Insåg idag när jag tittade på schemat att förutom ett möte imorgon så är jag ledig i tre dagar. TRE DAGAR. Hur obehagligt är inte det.  





bakis.nu


Har intagit position soffläge och kommer nog stanna där ett tag till. Försöker lägga samman hela gårdagen och jag förstår inte hur man kan hinna med så mycket på en och samma kväll.. kan nog vara för att den inte avslutades förrän sent in på småtimmarna.

Tycker det bästa med dagen är den självklara bakisångesten som är så överraskande liten. Det betyder att jag skötte mig bra. King. 

 





"Ligg bara med dom som vill"


Thaimat, lite skvaller och ett ultraljud gav oss en riktigt bra kväll. Tanken var ju en typ av målarafton som skulle ske under ett antal glas vin, tyvärr sa dagsformen stopp och det slutade med ett standardhäng på Läkarvägen.

Nu laddar jag om inför morgondagen, funderar på en liten all in. Skulle kunna bli succe.





sola och bada, sola och bada


Tog en fika på Waynes ikväll med Maya och Emma. När vi skulle uppdatera senste nytt insåg vi att det största som hänt sedan Maya drog till Rhodos för en vecka sedan var att Emma tagit ut sin navelpiercing. Mmm, jag menar det. 





 

Rädda biceps






Vad hände? Gymkortet går ut lika lägligt som min motivation springer bort. Hjälp.






Här var det regn


Traskade ner på stan iförd jeansshorts och solbrillor och kom hem med ett nyinköpt paraply från HM. Det här gör mig faktiskt ingenting för nu tänke jag ta fram gossipgirlfilmerna och göra ett litet maraton. Tack regn.

Bryggan, eller nej, Det nya stället (note to everyone) för några timmar sedan.





 


Dom som inte kunde läsa en inbjudan korrekt..



Vi gjorde en vända till Umeå igår, hel fel dag men helt underbart bra ändå! Största failen var när jag och AK kämpade för att se slutet av världens mest overkliga och konstiga film då jag somnade sista 5 minutrarna och missade ALLT... Nej det var inte okej.

Övertrasserade nästan kontot med all shopping idag. Sjukt peppad.. i slutet fanns det två som inte var det däremot.






Det blir bra



"Att ångra sina erfarenheter är att hejda sin utveckling"

Oscar Wilde


             

 

 

 

 


Zzzz..


Den där spa-resan var allt annat än utvilande.. jag är fortfarande knäckt. Finsk bastu och isvak är inget man gör för att må bra, man gör det för att visa att man kan.







Men bring it


 Jag är nu redo för vad som helst som har med friluft att göra. Sittunderlag, temos, jacka... Stenis, det är bara att ringa.


 







Fyra dagar senare


Umeå Dansuppvisning Tjejkväll Haparanda Isvak Ikea Baksmälla Anställningskontrakt 10 cheesburgare att ta med Pianobar 




E: Den funkar inteeee :-O
S o M: Du stoppar in kortet fel väg...

<3

Hard work


Försöker vara dreamchild idag så jag har just städat mamma och pappas bilar. Som ni ser så har jag tagit på mig pappas keps.. bara för att komma in i arbetarstämningen. Då är kepsen ett krav så här ute på gården..





Jaha


Dagen blev inte riktigt som planerad. Morgonpromenaden uteblev, friluftsshoppingen gick sådär, fick ett tandläkarbesök på köpet imorgon när jag visst bokat en månad för tidigt vilket i sin tur gjorde att jag missade kvällsfikat med tjejerna. Hmm..

Vad jag faktiskt hann med var fikat med Stenis som var alldeles utomordentligt trevligt.









"Alltså, hur mår du?!"


Körde en försiktig tvådagars i helgen. Den absoluta höjdpunkten var när en ynglig tog mig för att vara 92:a och la in en stöt.. mm. Score.

Har även hunnit med bryggan, friluftspicknick vid älven, frukost i solen och årets första mjukglass.







Booo


Kom på att jag skulle baka bullar ikväll. Tyckte mina fina arbetskamrater kunde behöva det imorgon (dreamworker-me). Kom hem vi åtta, bakade, åt middag, var social och städade samtidigt.. hur gick de då kan man fråga sig..

Glömde jäsa degen i bunken, missade att pensla ägget och strö på pärlsockret.. DARN!






Hej nytt hår



5 timmar senare och jag känner mig som ny. Hur det här ska hanteras efter en natts sömn återstår att se imorgon. Just nu tycker jag bara att det är helfestligt.





Asså..


Det där kändes ju sådär..





Hejdå håret


Sista dagen och sjukt taggad.








Valborg


Valborgs gick inte helt oväntat (!?) i friluftstecknet.. lekte lantliv i två dagar hos familjen Kling/Nordmark. Vi cyklade till majbrasan, åt världens godaste mat, krattade gården i en sjuk blåst och jag hann även med att få en spindel i håret. Väldens bästa helg.













RSS 2.0