Måndag


Senaste tiden i bilder. Välkomna vårkläder, uppvaktning och en lite överskattad fest på folkparken.





Två nya favoriter


Har träffat dom finaste en sväng i Götet. Bara 2 (!) månader kvar till nästa gång. Inte okej.



<3 <3 <3




Söndag


Lördagskvällen i Umeå var över förväntan. Perfekt nivå hela kvällen med en drös helt underbara människor. Mår dessutom bättre än vad jag förtjänar vilket inte hör till vanligheterna.

Tack alla för en superlyckad kväll.




Fredag


Den lediga dagen började med lunch på jobbet (hm..) och fortsatte därefter framför tvn med diverse bra och mindre bra underhållning. Lite hemmagjord sushi hann vi också med innan jag slocknade i soffan vid niotiden.







Banankaka med choklad


Bakade en banankaka med choklad och tog med mig på jobbet igår. Den blev lite fastare än en vanlig banankaka och påminde lite mer om morotskaka vilket säkert berodde på kanelen. Kollegorna tyckte den var toppen trots att den stått i kylen i två dagar så jag får vara nöjd.  





Hej hej





Peppar inför impulsresan till helgen då jag, Carlsson och Matilda tar bilen och träffar dom utflyttade budarna för en helkväll i Umeå. Åh.

Har för i övrigt spenderat en helg i Luleå, spelat spel med vänner och haft en riktigt tråkig ryggvärk. Så ni vet.


Onsdag


Veckans high: Piteåresa med jobbet som innefattade den största efterrättsbuffe jag någonsin sett. Allt annat var också toppen men om ni varit med skulle ni förstå. Ny klockan som blev helt perfekt trots ca 4 veckors velande. Dikten som kom från helt oväntat håll och sist men inte minst PÅSKOLVET. 4 dagars ledighet, my god liksom..

Veckans low: Tappade ner mobilen i betonggolvet och spräckte hela baksidan. Jag vägrar fortfarande skal så jag har tejpat ihop den med packtejpen från jobbet. Hur snyggt som helst enligt mig själv.






RSS 2.0