Ödmjukhet är en dygd


Imorgon är det den 1:a december vilket innebär att jobbets stegtävling går av stapeln. Jag är sjukt taggad. Jag måste vinna.



Min promenadkompis är försvunnen. Om ni ser henne. Ring mig.


Söndag


Att byta ut dansen mot gymmet ikväll var inte så populärt. Hate new life.   



Emmas katt heter Jorge...



Alkohollås på bloggen kanske


Jag borde inte skriva nu men jag gör det ändå. Godmorgonångest, ja tack.

Får tacka P3 (läs Peethree) och dom andra tjejerna för en fin kväll. Jag orkade inte hänga med ut, sa jag att jag jobbade imorgon? Standard.



Fick inte med mig någon kamera ikväll.. tappade den för övrigt i golvet igår. Snyggt.


Måttfull och balanserad


Första julstämningen inföll hemma hos Emma idag. Lite julsång, glögg och bak gav mig insikten att julen kommer att infalla den 24:e december vare sig jag vill eller inte. Så nu slutar jag att streta emot och accepterar. Julen är vad man gör det till och min ska bli den bästa.

Köpte ett glöggset idag. Kommer självaste arbetslaget på glöggkväll ställer man inte fram vad som helst. Moget Sofie. Jag vet!



Maya får även ett stort grattis som fick VG på tentan, igen! Hon är bäst helt enkelt.


What the hell am I doing here





Snyggingen ovan åker till Egypten på fredag. 2 veckors sol med all inclusive. Jag sa när jag flyttade från norr att inte en jävla vinter till. Aldrig mer! men vad hände? Kan inte alla bara spraya lite extra med hårsprayen och köra bilen någon mil extra varje dag så vi slipper den är vidriga kylan? 

 

Make it two


Bara för att fika typ är det roligaste som finns tog jag tillfället i akt på min lediga dag och fikade inte en, utan två gånger. Första fikat var egentligen bara ett resultat av en promenad i alldeles för stark kyla medan den andra faktiskt var planerad.

Så här med facit i handen kan jag meddela att Lilla Marie har stans godaste mjölkchoklad och att Waynes stänger alldeles för tidigt...





Hatten av till Emma och Hanna för det fantastiska sällskapet.


En positiv knarkare


Emma och Glenns ihopflyttningsfest var som en ihopflyttningsfest borde vara. Någon blev tankad och öppnade sitt hjärta, några andra glömde det förflutna och slöt fred. Detta bland 15 andra lyckliga själar. Som den klassiska partypoopern jag är så skippade jag utgången och gick hem. Jag skyller på jobb. Alltid jobb.





Alecs place


Är det något Johanssonstrion kan så är det pepparkakshus. Likt statister i en mysig fredagsrulle smög vi andra runt, skrattade, åt av godiset och lekte med glasyren medan syskonen reste det ståtliga kakslottet. Dom levererar gång på gång och så även i år.







 

Ja, jag menar det.


All day long


Jag och Emma gjorde en heldag idag. Lunchade på nudelstället och dog pinsamhetsdöden en aning, spontanklippte Emma på CK, gick lös på bikbok när det var halva priset i hela butiken, åt Emmas kycklinggryta till middag och tryckte äppelpaj till lyxfällan. Myyyys!




Nostalgi










Jag är inte den som är den, men ikväll är en sådan kväll.


Umeå


Helgen var fantastisk. Det blev brunch på Rex, shopping, mera mat, utgång på Allstars.. som sagt. Mycket bra.  


 



Fika


Trots sjukdom och snöstorm blev det ett kanonfika i slutändan.  Nästa gång gör vi pepparkakshus, gillar.




You get what you give


Jag har sjukt ont i huvudet, inga nya bilder att visa, ett diskberg att städa undan och en brun utan sol att tvätta av. Jag orkar inget.


Vin, poker och dogsen








So cute..

Jorden värmde våra fötter där vi sprang


Varken SF eller Tre kronor levererar idag. Himlen är oskyldigt blå var ok, lite väl mycket lamm över det hela kan man tycka. Men till alla 17-åringar där ute. Grattis.



Det är ingen jävla hokus pokus


Ha! Jag bara älskar Kakan <3

För er som inte förstår så är livet en jävla fest som vanligt, och för er som inte förstod det så menar man att inbjudan till den festen kom fetbort i posten.



U got me?

 


I'm getting older too


Att köpa tekoppar verkar bli världens projekt. Rätt stil, snygg design och till ett någorlunda pris. Jag är snart vuxen. Jag borde sluta servera mitt te i slitna IKEA-muggar. Det finns ingen ursäkt längre. Eller det kanske det gör.. jag tycker nog bara att det vore flott med en snygg servis helt enkelt. 


Dagens önskan: Rörstrands Ostindia 


Bild lånad


Jag hoppade över dansträningen idag. Very bad..


Det tar sig












Jag gillar det.

Sandra säger att hon ska köpa en börs till mig. Har man inte världens bästa vänner som försöker styra upp ens liv?! Jo tack.


RSS 2.0