Grattis Emsing!!






Och resten

 
Stationens sista kväll blev en klar topp 5 utgång. Det är stort.







Hittills











Tänker inte uttala mig om den kommande kvällen, inte än.

Size 0.. eller så inte.


I brist på shoppingmöjligheter in the minicity fick modekungen rycka in. Statusen är nu ändrad till skickad så den borde komma till mig senast fredag. Frågan är bara hur mycket onesize är onesize.. kanske lika med superbigsize. Hm...  



(wazzup med halsbandet förresten..?)


Nej





Det smakar inte hallontårta, om ni undrar. Skulle gymma mellan mötet och jobbet och glömde skorna hemma. Traskade in på intersport och handlade ett par nya. Hej lyxfällan.


Första dagen i new life


Tog en timmes promenad innan jobbet med ett ovärderligt sällskap. Har varit utan godis helt och hållet idag vilket resulterade i att lunchen blev en nära-döden-upplevelse. Hade även en ihållande huvudvärk dagen igenom som fortfarande sitter i. Jag skyller utan tvivel på utsättningssymtomen. Borde som allt annat beroendeframkallande vara värst dom 3 första dagarna.




New life börjar imorgon, på riktigt.


Det kommer inte att bli the time of my life.. men en tid att minnas, säkert för alltid. Nu är det all in. Måste nog slänga allt godis här hemma redan ikväll så jag inte hinner ångra mig.

 



Radhuset


Kvällen har spenderats i radhuset på Mobacken. Nej det är ingen myt. It's real. Blev sjukt sugen på att äga något eget men lika fort panikslagen av att vara så fast, stadgad liksom. Hell no.






Bästa dagen ever...







En övertaggad Emsan och en grinig Sofie sitter på Waynes och fikar när Maya ringer:

Ems: .....jo vi sitter på Waynes och fikar

Maya: ......

Ems: ja men Sofie är så jävla sur.

Maya: ...

Ems: ja, jag är med henne nu!

Ärligaste vännerna. Haha tur dom förstår <3





Kärlek


Jag ligger i Louise säng och äter godis medan hon sjunger och spelar Teddybjörnen Fredriksson för mig. Precis som när vi var 8 år gamla. Bäst.






Appdöden


Angry bird is killing me.. Fattade inte hypen först. Tack Sandra.




Kamera-appen knäcker.

 

Awake


Tvådagars.. inte ofta det händer även om fredagen var städad. Frysit ihjäl, sovit för lite och ätit världens starkaste macka på subway... Klart godkänd helg.





Jag hatar den redan


Här går jag och tänker ha the day of the year när jag får hämta ut min Iphone. Men nej, inget fungerar. Bara för att jag är så ohyggligt duktig på att behärska mig så har jag inte kastat den i väggen. Ännu.






NEW LIFE


Det är dags. Jag slutar förneka. Jag och Majsan kör all in. Elin smsade mig på lunchen ang fikat att hon bara skulle ta en te. Hon hade new life. Jag svarade att jag också ville vara med samtidigt som jag tuggade på en chokladkaka..hmprf.



Så här går det när jag slår på manuell på kameran. Hey! jag är nybörjare..


To cool for school


Tjejsingarna pluggar och jag facebookar. Är inte livet för trevligt... vänder mig mot Ems och ger en hjälpande hand då och då. Vi har det bra vi.



<3


My love






Tröjan alltså..

Snart kommer skruttisarna hit. Vi ska plugga. Eller dom. Jag agerar tutor, great.

 

Briefcase








Sthlm dag 2-3; at Kakan och Konstapelns place


Trots en heldag på sthlms gator investerades endast en väska och en tröja. Båda från Topshop. Tiden räcker liksom inte till. Kvällen spenderasdes på Caliente som starkt rekommenderas för alla tapaslovers.

Vinterns bästa helg. Alla gånger.






Sthlm dag 1; at Mallans place


Lämnade inte tröttheten hemma utan somnade om efter frukosten. Tamt. Mötte upp Kakan på fridhemsplan och drog en lunch + fika at once. Hann även kika in på hm trend där jag i farten köpte en liten kavaj.

Nu drar jag och Malin till Vapiano där vi tänker hinka lite vin och äta lite mat. Peace out.








Slå mig så att nånting händer


Att Sophia dissar packning tycker jag är helt befogat. Jag kommer garanterat att gå ilsket efter drottninggatan imorgon på jakt efter någon som säljer linsvätska eller dylikt. I know it.

Bjuder hem babesen på middag ikväll innan avfärd. Mys.





Enda bilden tagen av min kamera från nyårs


och den tog jag inte ens själv. Trisst.







2011


Nyårslöftet är avlagt. Eller det bestämdes för länge sen. 2011 kommer bli bra, jag bara vet det.







RSS 2.0