"I cant english"


Igår var en riktigt trevlig kväll med fina vänner. Verandan får godkänt och det får den där 13 % rieslingen också.




Soffdöden


Att sätta sig i soffan efter ett arbetspass och bara kolla facebook eller vad som helst för livsviktig sida så kan man ju räkna med att inte kliva upp igen. Typ på hela kvällen. Att nu hoppa in i duschen och tämja håret känns inte alls lockande.

Ses i dimman ikväll. Hej.




Kul fredag..


Min bowlingtalang har ikväll visat sig inte var mer än tillfällig. Jag är inte förvånad men väljer ändå att hålla en låg profil med tanke på vilka jag slog sist. Bureburgaren har även visat sig vara en myt. Första och sista gången.




Inget trött lurv


Den är nu min och jag är kär. Vi kommer att ha det så bra i vinter, vi två.



Butiken gav mig 10 % vid köpet så jag tjänade alltså 500 kr på att köpa den. Jag T  J Ä N A D E 500. Det gör det här köpet så mycket mer berättigat. Jag är vinnaren. Mhm.

Ber för övrig om ursäkt för ev stavfel. Att skriva inlägg direkt efter ett powernap-uppvaknande har tydligen en grav påverkan på stavningcentrat i hjärnan. Jag må vara ordblind men att stava tjäna med k tog priset. Nej, jag skyller på abnorm trötthet istället. Punkt.



Guilty


Jag köpte en hårinpakning för 350 kr idag. Trehundrafemtio kronor. Håret är inte av denna värld just nu så jag hoppas att denna dunderkur ska rädda det. Återkommer.

Att försöka skylla på någon annan när min kopp stod framme i fikarummet var inte riktigt läge idag. Ooops.




 


Juni


Var och hälsade på paret Brännström/Östlund igår kväll och fick träffa världens minsta Juni. Hur fin som helst. Overkligt.





Ovärdig utgång


Vi var tre eniga tjejer om att utgången igår var topp botten. Lite för nyktra, lite för lång kö och lite för mycket trängsel. När P3 utdelade slag i baren så kan man säga att måttet var rågat. Umeå nästa?



Denna passande bild, tagen av Emma kom att kallas "Dryg död".



 


Fiskben


Idolkvällen förvandlades senare till en görafrisyrerkväll. Trevligt. Tycker för övrigt att det här med att göra frisyrer är svårt. Väldigt svårt.






Torsdag


En hemmakväll som resulterade i 13 matlådor och en falsk toscakaka. Måste bli bättre på det här.




Onsdag


Stressad, hungrig, huvudvärk och frusen. Nej nu vänder vi på den här dagen och tar en lugn tv-kväll med Emma.




Vi är gamla nu


Kloka ord med Kakan. Behövde.





Måste det alltid vara så pretto?


Nya gäster ikväll. Fram med receptboken. Kliar sig i huvudet, biter sig i läppen. Väger mellan säkra kort och lite mer avancerade för att imponera. Kanske ska satsa på att ha en grymt trevlig kväll istället? Ja, så gör vi.





Sneak peek


Fick en liten sneak peek av Emma från dagens bilder. Det blev en kyrkvägg, några huvudbonader och en cigarett. Lika roligt som alltid, tack kära vän.

 



Foto Emma


Letar inspiration


Foto med Emma imorgon. Kul! En kyrkovägg, en hatt.. mm. Och en Emma den här gången också. Spännande.






En av dom första bilderna som var ett resultat av två fulla 20 åringar. Läskigt länge sedan. 


Ännu en dag


Klockan är är elva på morgonen. Ligger och funderar vad Oprah kan ha för tema idag, vilken del av garderoben som skulle behöva rensas och om det finns något godis kvar sen gårdagen. Kul.




Snyft


Att vara hemma och sjuk är riktigt tråkigt. Kanske därför jag bara gör det någon gång vartannat år.. eller tredje.  








Tisdag


Åt middag på O'learys med två efterlängtade. Gick sedan ner till gymmet för att kika på lite träning och somnade med Bob på mattan. Typiskt.





 

Drömjackan


Lämnade den dyra PP jackan kvar i staden och tog hem ett par Shepherd istället. Inte bäst. Men ok. Jag hittar en vinterjacka så småningom. Allt jag behöver är lite tid.

Min väska har kommit till rätta, tack sf bio.











MEN BRAAAAA


Går och äter en sliten-/bakis-/söndags pizza innan bion och lämnar där min topshopväska innehållande i princip allt mitt smink och andra viktiga grejer. Känslan är återhållet raseri. 

Bjuder på en tjurig Stenis-blick. Det är det snällaste jag kan åstakomma just nu. Jag hatar mitt liv. Godnatt.





 

Torsdag


Ett skrovmål till middag och hockey med vänner. Känns väldigt.....skellefteå.






"Jag tog den bara för att ge tillbaka den"


Make-up kvällen med jobbet var väldigt trevlig trots den abnorma tröttheten som infann sig på eftermiddagen. Snällaste Emma gick då och handlade lite godis åt den trötta (griniga?) medarbetaren. Synd bara att det gav motsatt effekt.  




Bullar


Emma räddade en ruggigt lång dag från att bli veckans tråkigaste med en inbjudan till kågevägen. Vi åt nybakta kanelbullar framför tvn och planerade Umeåresan ytterliggare. Peppad.




Break the habit


Jag måste verkligen skaffa det där klippkortet på Waynes. Jag är mer där än hemma. Bra eller tragiskt, jag vet inte. Hur som helst nå djääääävulskt dåligt kalorier räknat. Var är er GI-kaka Waynes?




Petras party place


Kikade förbi den rosa festen Petra hade arangerat igår. Tokförkyld, nykter och tidig hemgång var nyckelorden för min kväll. Att hitta något rosa att bära var svårt när man inte ens äger en rosa strumpa så tack jobbet för det foreverlasting läppstiftet/läppglanset. Jag och Elin bestämde oss för ett se exakt likadana ut också. Det var roligt.


 









"Jag vill bara ta ditt huvud och dunka det i väggen"


Så mycket bra på så få dagar. En rosa fest på Petras party place, en bowling med dom nya och en underbart god middag hos Glarran. Frukosten som Stenis bjöd på får ej heller förglömmas. bra.





RSS 2.0