Onsdag


Hade en matematikräknarkväll med Emma i måndags, tisdagen dog jag i soffan och idag så har Emma lurat med mig på träning. Det behövdes.

Matematikräknarsnacks.


Söndag


Det går mindre bra på bloggfronten just nu. En snabb resume: Fika hos Elin, fika hos Maya och fika på Waynes med Stenis. Senast var en spelkväll där tjejerna inte längre var obesegrade när Erik plockade oss en efter en i  det klassiska monopol. Det sved.




Söndag


I lördags passade jag på och gjorde hemmagjord chokladpudding. Samma smak, annan konsistens. Inte så många plus av mig faktiskt. Kvällen fortsatte därefter med ett glas rött över den vita soffan och en trasig ljusstake. Som tur var slutade den inte där utan fortsatte hos paret Lindgren/Sehlstedt som räddade en annars dödsdömd kväll.


 




En ledig fredag


Gjorde primiärbesöket på Verandans lunchservering dagen till ära. Kommer inte att göra om misstaget att gå dit på den senare delen av lunchrusningen när det mesta redan var slut. Palten överraskade men inte juicemaskinen som gick på halvfart och gav lika mycket vatten som juice.   

Noterade för i övrigt den väldigt avkopplande bakgrundsmusiken och dom lite matsalsliknande men väldigt sköna stolarna.

Betyg: 3 av 5 toast.  




 

Raw food hos Matilda


Matilda var tydligen inne på samma spår och bjöd på Raw food hallonpaj igår på fikat. Rekommenderas starkt. Tur jag fick låna med mig receptet hem, tack M.


I got a headache




and I'm waiting for my cure to come home. Please do.


Måndag


Söndagen avslutades med ett biobesök och middag på wok'n roll.

Befinner mig nu hos lilla Elin som fyller hela tjugotvå år idag. Det säger en hel del om min ålder. Ångest.


Söndag


Tog mig i kragen och besökte gymmet tidigare på dagen. Efter att Ola hotat med att kalla mig loser tänkte jag sätta ner foten. Utökade uppvärmningen till 3 mil på cykel och gick aningens ostadigt men väldigt nöjd där ifrån.





Lördag


Jag hade aldrig trott att jag skulle bli bjuden på en trerättersmiddag i absoluta världsklass när jag på lördagskvällen loggade in på facebook och tackade ja till Stenis spontana middagstillställning. Gott vin, utomordentlig mat och alldeles fantastiskt trevliga människor. Tack för den.
  





 

Pinsamhetsdöden x 3


Bjuder hem två av dom nya på fika och spelkväll. Har århundrades huvudvärk och föreslår en film istället. Somnar fem minuter in i filmen och får i efterhand veta att jag blivit väckt eftersom jag "snarkat till" (!?) Ja men tack för kaffet. Hejdå.

Åh.



Raw food


Om man tar avocado, kakao, dadlar och honung så har man en chokladmousse. På riktigt.


RSS 2.0