Onsdag?


Går på Ica och köper lunch. Tänker vara nyttig, väljer bönor och groddar som huvudingrediens i salladen. Med fem minuter kvar av rasten har jag hunnit äta trehundraelva skumtomtar också. Idag med.


Julmys


Elin arrangerar glöggkväll ikväll. Vi har hunnit gå på stan och bakat cornflakeskakor. Nu sitter vi och myser med glögg och tilltugg och väntar på att julklappsleken ska börja. God kväll!


Ostvik


Sitter i Ostvik hos Isabelle och pratar strunt. Lite godis och chokladmousse på det och fredagen är fulländad.


Soppmiddag


Med några fina. Så enkelt.


Umeå


Gick på stan med Matilda min trogne vapendragare, lunchade på Lilla Marie och fick naglarna lackade av ett proffs. Fikade på Waynes med älsklingsstenis och hoppade sedan direkt på bussen till Umeå för en minivisit hos bästa AK.

Bra vänner.


Söndagstradition?


Söndagen spenderades för övrigt i soffan med en bok och tvprogrammet Slottsliv. Favvo.


Söndag


Såg idolfinalen med Matilda i fredags och bjöd två gäster på middag igår. Kvällen avslutades med spel och än en gång vann tjejerna. Nöjd.


Kom ut så får vi prata igenom det där


Vad är det för fel på blogg.se?! Ja nu får jag köra mobilt.. Har hunnit göra stan med Carlsson, sett Immortals på bio, ätit middag hos Elin på hennes megatallrikar, kommit igång med träningen och satt in nytt hår. Back on track liksom.


Sushi


Kan faktiskt vara så mycket godare om man gör den själv. Då vet ni.


Söndag


Bjöd över några finisar på middag igår, spelade spel och hade så där mys-lördags-trevligt. Gjorde en julinspirerad dessert med saffranspannacotta och ris ala malta. Vad chokladbakelsen gör där tar jag inget ansvar för men jag skyller helt enkelt på tidsbrist. Det skulle ha varit en chokladkaka med vit chokladmousse istället för en brownie tagen från frysen.








Ärofyllda uppdrag


Det är inte varje dag som man får gå tidigare från jobbet för att fixa chefens klädsel för kvällen. Tackar för förtroendet och funderar på ett karriärbyte.   




Fredag


Kvällen började med middag på 6:e våningen med arbetskamraterna. Maten var som vanligt över förväntan och sällskapet var det heller inte att klaga på. Mätt och belåten mötte jag upp Stenis på Verandan som faktiskt hade lyckats bra för kvällen. Tackar för det.


 

Bild från arkivet. 


Bara ett bevis


På att jag faktiskt var och tränade idag. Sådär 6 veckor senare.





RSS 2.0