Umeå by night


Snabbvisiten till Umeå har aldrig varit så passande. God mat på magistervägen, trevligt sällskap på Allstars och en ännu trevligare kille som skjutsade oss hem gratis. Att killen hade blivit betald 500 kr av någon annan och hade ett radband hängandes i backspegeln förtäljer inte historien.


Sofie och AK skallar ihop på dansgolvet:

- Åh tur Sofie att du har DustIt i håret annars hade det där kunnat göra ont //AK

haha







Lämnar byn ett stund


för att inta Umeå i söder. Passade på att skörda lite på gården innan.

 


Hejdå staden




Alltså landet. Japp nu kör vi.


Tur ni finns


Jag pratar så klart om dom som säger "men kom igen" eller "klart du orkar" eller kanske "sluta sov och kom hit". Emma är en sån och det är tack vare henne som jag faktiskt tar mig i kragen och lyckas hålla mitt nya spontana liv till en mindre myt än vad det annars hade varit.

Fint.










Hanna


Godis, skratt och en svald fluga.





Hanna tyckte det var äckligt när jag hostade upp ena vingen. Det tyckte jag med. 

 

Someone is getting older


Morgonen startade med ett besök i sovrummet på ungefär 5 man. Klockan var strax efter sju och jag hade legat vaken i flera timmar. Dom tog sitt byte (vilket inte var jag) och min uppgift var därefter avklarad .Jag måste säga att jag är en bra lögnare. Hoppas jag blir förlåten.






"vi vill ut i rymden men stjärnorna finns här"


Are we just that stupid..? well I know I am.







HALSBRÄNNAAAAAA!


Jag börjar bli lite less när penicillinet ger mig en konstant halsbränna och tvingar mig att äta under bestämda tider. Den får mig att framstå som en dålig framaceut när jag är den första att propagera för följsamheten i läkemedelsbehandlingarna men fuskar själv från första dagen. Shape me up.

Jag är gode sugen på en sjukt lång PW men får inte ner foten i springskon utan att det ska göra ont och klämma åt nå gud förbannat. Jag punkterar snart fotjäveln själv.







Trästock


Helgen levererade med riktigt bra musik. Säkert och Kapten röd hamnade högst upp bland favoriterna. Det gjorde inte vädret.

Att jag inte svepte drinken som serverades av bartendern himself känns idag hur bra som helst när jag planerar att skrubba hela lägenheten utan och innan. Tack och hej. 







Rosfeber


Att gå till Mobacken i nya skor och bada i badet efter begynnande skavsår har visat sig vara väldigt fel. V ä l d i g t fel.. Så nu sitter jag här med rosfeber, äter dubbeldos av kåvepenin (hejdå magen) och har obehagligt ont i foten.






Jag vet inte vad jag gör


men här är jag då inte.







Lite mer av det här tack.










Onsdagsfikat


Ainas har fått rycka in när Waynes sviker. Helt okej tycker jag.


 




DYNGSUR


Att gå till jobbet i endast shorts och linne (halvtransparent dessutom) var ingen bra idé överhuvudtaget. Att glömma paraplyet var ännu sämre. Jag gjorde båda.

 


letar mig ut


Solen lyser ut på balkongen och AK har intagit position stekas. Själv är jag för upptagen med att adressändra, ringa flyttfirma och tacka ja till jobbet i vilken stad som helst för att inte behöva sätta min fot här igen. Skämt åsido, igår blev det aningens för mycket all in. När godmorgon-ångesten har lagt sig kommer jag nog att säga att den här festivalen var alla tiders. Ändå.












blir blind när alla lampor lyser





Robyyyyyyyn! Ja jag tog det lugnt i alla fall.


andas, andas allting snurrar runt


Jag hann med alla festivalmåsten redan på torsdagen. Starkt jobbat. Karin var lugn, jag tog mig hem alldeles själv trots en rätt så dekadent tillställningen ute på området. Nu sitter jag här rätt trasig och försöker bringa ordning tills gästerna anländer. Ses i dimman!








RSS 2.0