Hockey


Det blev hockey hos Matilda ikväll. Jag kan låta bilden tala för sig själv men tillägger ändå att fokuset inte riktigt hamnade på tv-rutan. Dessa iphones och smartphones har ju tagit över helt..







Söndag


Har suttit framför datorn ett tag nu och fått otroligt mycket inspiration från olika bloggar. Schemaläggning till veckan vilket innebär att jag har möjlighet att lägga in en Sthlmsresa inom snar framtid. J A G B E H Ö V E R N Y A K L Ä D E R .

Snart gym. Hatet att jag lämnar det till sista dagen i veckan..






Afterwork # 3


Jag tror vi har afterworkat 3 gånger inom loppet av 5 veckor. Vi är riktigt kreativa på den fronten måste jag säga. I kväll blir det grillbuffé, bad och lekar i Lövånger.

Här nedan är en bild på förra helgens tapaskväll. All in är nog rätt ord...



Veckans fail: Att välja 24 minuter solning på SunTan när man legat lågt i några månader är inte bra. Aj.

 


How to get mad


Åkte hem till skogen igår för att fira Nicke och pappa som fyller år i veckan. När jag gick av bussen hann jag ta ett fåtal steg innan jag klev rakt ner i en lerjävlaskitpöl och såg ut så här:






Jag höll mig lugn till jag satt mig i bilen där jag gick lös på alla svordomar jag kunde, förbannade byn, skorna och allt annat som jag kunde komma på. Pappas resonemang höll förstås alltid: "Int jere ver för tyogskon nu si du väl"  Mmmm..


 


Meeh





Här har jag gått utan lyse i flera veckor...




Hej new life


Jag och Alec gick broarna en fredagkväll. Det ni.





Stammis


Jag borde skaffa klippkort på Waynes..





Blev bjuden på middag hos Emsan igår efter jobbet. Pizzan med chokladfyllning och turkisk peppar hade förvandlats till thailändsk kyckling.. Inte mig emot. Hehe, tack Emma den var fabulous.




Alltid söndag


Efter ett jobbpass, en pizza och en powernap i Louise soffa sitter jag nu här och inväntar BB. Ruggigt taggad. Har även hunnit med en tjejmiddag och en utgång. Mindre taggad på utgången faktiskt (all in eller ingenting). När jag lyckas få in tre jobbhelger i rad blir det rätt påtagligt att jag inte är tidernas bästa schemaläggare.


På fredag kommer Anna och Nicke hem. Gillar.





Klister


Ett samtal från Kakan och längtan till staden kommer som ett brev på posten. Saknaden av dom finaste finingarna i Sveriges södra delar driver mig till vansinne ibland. Känslan att vara helt anonym på perongen, i mataffären eller på bion går inte att framkalla i den här lilla staden. Buggen i pansalen blir aldrig så slående som den som utspelas i polisernas vardagsrum. Friheten, möjligheterna... Ibland blir jag bara så jävla sentimental.  







Tredagars?


Tjejerna kom hit och fikade ikväll. Blir även fika imorgon på Waynes och kanske också på torsdag. Inte lugnt.






Hej


Kvällen spenderades inte alls i soffan. Var tydligen skyldig gänget en bio sen de offrat sig för Svinalängorna så det blev filmen True Grit. Den var inte så bra..

Jag tog på mig fikat till morgondagens personalmöte så här står jag och baka minisemlor. Får se hur det slutar, blir lagomt bråttom till pumpen iaf.



Söndag


Är fortfarande sliten sen fredagen så kvällen kan komma att spenderas i soffan som igår.. Att jag även har missat tre BB-avsnitt gör det ännu mera troligt.

Fick ingen bättre bild på sminket och håret men så här såg det i alla fall ut en afterwork senare när klämmorna var borttagna..

 








Bakis....ångest


Apoteket och HairStyle var en riktigt bra kombination för att göra en afterwork till världens bästa. Inte alls taggad på att gå och jobba nu.

Världens sämsta var jag däremot som inte tog någon riktig bild efter makeupstorevisningen.. Ska se om jag hittar någon bättre senare. Jag kan ju säga att jag hade den diskretaste sminkningen av alla hår och smink tjejer som var där.





Lite negg bara


Det klassiska Waynesfikat blev inställt ikväll när en bil plötsligt började strejka och en annan deltagera drabbats av dödströtthetssjukan. Kanske klokt att ta det lugnt en kväll, käka lite godis.. ELLER INTE SÅ BRA VA! Bye new life.

Sjukt ont i kroppen fortfarande och en glasbit i foten sen i lördags som inte vill komma ut. Känns oroäckande inför yogan imorgon.. Nu slutar jag klaga. Hej.










Fan fan jag dog


Dra mig baklänges vilken träningsvärk jag fick av bodypumpen. Ångrar all in lite grann men det kommer gynna mig i slutändan hoppas jag..

La mig ner på golvet av utmattning när jag kom hem och där blev jag kvar.





RSS 2.0