Aldrig mer kallt


Vilket start på dagen. En underbar promenad med ett underbart sällskap i ett helt underbart väder. I like. Bodypump ikväll, jo all in.  






Maskeraden på Mobacken


Jag behöver nog bara visa er bilderna så förstår ni nog på vilken nivå den här festen låg.. En eloge till värdfolket och till alla som la en så stor effort i sina kostymer. All in eller ingenting.






Stressen


Maskerad ikväll.. gaah. Har sprungit på stan hela dagen och outfiten verkar nu vara kirrad. Utan Alec och Elin hade jag nog inte suttit här.. så tack.



Subway fick en ny chans idag sedan jag halvt dog alldeles-för-stark-macka-döden tidigare i vinter...


Död mans ställning


Jag står på huvudet och utför yogaövningar samtidigt som jag lyssnar på dansbandsmusik. Klockan är över tolv och jag borde ha sovit för länge sen. Men hej, new life är spontant och jag bryr mig inte alls.








Mattekväll


men mest Big brother..




Darn, not again


Kommer hem från jobbet och slår mig ner vid datorn.. blir lite trött och lutar mig bakåt. Vaknar 3 timmar senare.




Just one more breif






Dagens fail: Kommer hem, tar av mig linserna och tvättar bort sminket. Försöker nu se BB 1 meter från tvn..


Obehagligt god


Emma var bakis idag så vi tog en promenad. Djupaste samtalet utspelades på Icas rengöringsmedelsavdelning. Mycket givande.  






Död åt träningsvärken


När allting gör ont är det inte så roligt. Vill inte ens tänka på vad bodypumpen kommer göra med mig imorgon. Bara grejen att gå dit kl 9.15 en söndagmorgon ger mig lite smått ångest.

 


F R E D A G


Denna fredag kommer ungefär att se ut som alla andra. Maya och Emma kommer hit. Vi äter lite godis, ser på tv och googlar djur. Hur kul som helst...

Dubbelpass på friskvårds igår, det gör ont..




Vi drog en Waynes


Som alltid.. Maya betalade 22 kr för 1 dl jucie dirr från juicepaketet. Det tyckte vi var kul. Håll utkik på Emmas blogg sen, det vankas veckans film.




Sedan dess


En mello-kväll på läkarvägen som innehöll väldigt lite mello och väldigt mycket godis.





En promenad med Emma som visade hennes sjukt fina tålamod när jag drog in henne på skellefteås alla klädaffärer och betedde mig som en treåring när ingenting dög..





Och ja, en alla hjärtans dag med finaste arbetskamraterna <3




Jag andas in och slappnar av..


Den lediga dagen har inneburit den obligatoriska powernapen, tvätt och städ. Taggar till inför yogan och fikat hos Elin till tonerna av Spotifys egna smoothies-lista, peppande.. eh nej.




Vi studerar


Eller vi ska, vi har bara inte börjat än. New life fick sättas lite åt sidan när den obligatoriska äppelpajen skulle bakas. Den blev riktigt, riktigt bra om jag får säga det själv..





Emma kallade mig nyss för gamling för att jag pratade med tvn. Vem gör inte det? 




Världens bästa söndag


En telefondejt med Anna, en lunch med Stenvall och en 75 minuters yoga fulländade min söndag. För att göra den ännu bättre om det nu var möjligt så slog vi till med bio på kvällen där vi såg Svinalängorna. Jag tyckte filmen var riktigt bra, behövde en dos verklighet gnuggat i ansiktet. Tack.     







Pahahahaharty poopern


Än en gång. JAG VEET. Men jag är fortfarande trött. Hoppas Emsing förlåter mig. På Hägglundsgatan bjöds det på godaste maten, really.. Emma kan inte längre skylla ifrån sig att inte vara någon matlagare. Vi låter oss inte luras.



Maya goes blond. Jag gillare!




Nehej...


Jag orkar inte. Jag är trött. Imorgon firar vi Emma på Hägglundsgatan. Då är jag tillbaka, hoppas jag...




Yoga


Jag tror jag blivit kär i yogan. Den är nu intagen i new life.



Syndade i tisdags och fikade ihjäl mig hos Louise. Very, very bad...




05.15


Nu kanske ni undrar varför jag är vaken just nu och det gör faktiskt jag med. Ska sanningen fram så kom jag och Alec på efter ett grymt benpass igår att vi skulle boka yogan 6.45 idag. Spontant? Fruktansvärt... Försökte peppa Maya och fick "Aldrig i livet!" till svar..





RSS 2.0